Hoe wijzig of reset ik mijn webhosting wachtwoord?

Bijgewerkt op 12-06-2021

Het kan gebeuren dat je je wachtwoord van je hosting pakket vergeten bent, geen nood! Deze kan je via het klantenpaneel altijd weer resetten. Hoe dit gaat leggen we uit in de volgende stappen:

Stap 1: Inloggen op Vimexx.nl

Allereerst ga je naar https://www.vimexx.nl/inloggen en log je in met jouw login gegevens die je hebt gebruikt tijdens het registreren op onze website. Dit is altijd een e-mailadres en een door jou gekozen wachtwoord.

Stap 2: Navigeer naar Mijn Hostings

In het klantenpaneel klik je bovenin in het menu op "Mijn Hostings". Hier zie je vervolgens aan de linkerkant al jouw aangekochte en actieve webhosting pakketten staan.

Stap 3: Wachtwoord resetten.

Aan de linkerkant krijg je een overzicht van alle hostingpakketten te zien. Selecteer het hostingpakket waarvan je het wachtwoord wilt resetten.

Klik vervolgens aan de rechterkant van het scherm op de blauwe knop "Beheren".

Kies hier voor "Wachtwoord reset DirectAdmin".

Bevestig in de pop-up  "Wachtwoord reset DirectAdmin".

Wij sturen je dan een e-mail, met alle gegevens en een nieuw wachtwoord waarmee je je pakket weer kunt beheren.
We adviseren om dit gegenereerde wachtwoord zo snel mogelijk te wijzigen.

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!