Hoe wijzig ik de afzender email voor een reseller hosting?

Bijgewerkt op 03-07-2018

Veel resellers willen de gebruikers die worden aangemaakt in het reseller hosting pakket graag voorzien van de juiste informatie, dit is natuurlijk niet geheel onbelangrijk! Wanneer je bij ons een pakket bestelt dan wordt er automatisch een gebruikersnaam gegenereerd, deze is ook bij het aanmaken van nieuwe gebruikers zichtbaar als afzender van de email. Om dit te wijzigen kan je de volgende instructies volgen.

Om het emailadres en de naam in DirectAdmin te wijzigen dien je naar je DirectAdmin paneel te gaan. De link naar dit paneel staat beschreven in de email die je na de aanschaf van een reseller hosting pakket van ons hebt ontvangen!

Stap 1

Nadat je bent ingelogd klik je rechts in je scherm op "User Level".

level selectie

Stap 2

Klik nu onder “Your Account” op “Site Summary / Statistics / Logs".

site summary

Stap 3

Scroll vervolgens naar het midden van de pagina totdat je bij "E-Mail" en "Name" uitkomt.

email wijzigen

Pas hier de data aan naar eigen wens en de nieuwe gebruikers die je aanmaakt via je reseller pakket zullen voortaan je eigen naam en emailadres te zien krijgen!

Mocht je nog vragen hebben of er niet uit komen, dan staat onze helpdesk voor je klaar. Je kan ons bereiken via de live chat of via een ticket.