Vimexx Facebook

Hoe waardeer ik mijn wallet op?

Bijgewerkt op 10-06-2024

Vimexx biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van een online Wallet. Hier kan je geld op zetten en wanneer je wat wilt bestellen kan je hier eenvoudig en snel mee betalen. Ook kan dit gebruikt worden om je producten automatisch te verlengen. Zie hiervoor de handleiding Kan ik producten automatisch verlengen?.

Voor zakelijke klanten kan je het volgende hanteren voor het administratief verwerken van deze storting en alle toekomstige bestellingen: Een storting is eigenlijk een tegoed van de klant op ons, boekhoudtechnisch dien je als klant eigenlijk een rekening-courant rekening aan te maken. Wanneer je vervolgens dan een bestelling plaatst, dan boek je die factuur in en boek je deze intern af tegen die rcrt-rekening.

Stap 1

Om je Vimexx Wallet op te waarderen moet je ingelogd zijn in het klantenpaneel. Bovenin kun je via Administratie naar Wallet gaan.

Hier krijg je dan een overzicht van je huidige saldo en gedane transacties te zien.

Stap 2

Als je je wallet wilt opwaarderen kun je een bedrag invoeren en op opwaarderen klikken.

Je komt nu op een scherm waar je de betaalmethode kan selecteren en vervolgens de betaling kunt uitvoeren.

Wanneer je de betaling afgerond hebt zie je in je Wallet dat je saldo is opgehoogd en er een transactie geregistreerd is.

Gefeliciteerd! Je kunt nu gebruik maken van de online Vimexx Wallet.

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -