Hoe gebruik ik FTP in Adobe Muse?

Bijgewerkt op 03-07-2018

Indien je Adobe Muse gebruikt om een website te maken, kun je deze handleiding volgen om je website te uploaden naar de ftp!

Stap 1

Als ftp server gebruik je jouw domeinnaam of webserver adres (bijvoorbeeld web0xxx.zxcs.nl). Als methode kun je gewoon FTP gebruiken.

Stap 2

Bij de keuze van je pad en domein vul je je domeinnaam in en voor de map alleen "domains/jouwdomein.nl/public_html" waarbij je "jouwdomein.nl" natuurlijk vervangt door je eigen domein.

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!