Vimexx Facebook

Goedkope hosting ondergebracht op een high tech infrastructuur voorzien van de hoogste snelheid

Haal alles uit jouw website

Webhosting in Nederland

Haal alles uit jouw website

Met webhosting in Nederland zorg jij ervoor dat jouw website voorzien is van de hoogste performance en stabiliteit. Voorzien van de laatste technieken en alle mogelijke caches.

Webhosting Belgie

Webhosting Belgie

Jouw website of applicatie zorgeloos hosten

Met webhosting in Belgie zorg je ervoor dat jouw website hoger in de Belgische zoekmachines komt waardoor je meer verkeer genereert en een hoger conversie ratio. Voorzien van de hoogste snelheid en gebouwd op de beste apparatuur.

email.rocketLaunched
 • De allerhoogste performance en stabiliteit!
 • Varnish, Redis en CDN aanwezig
 • Voorzien van malware en virus scanner
WordPress webhosting

WordPress webhosting

De ideale start voor jouw Wordpress website

Onze Wordpress hosting is voorzien van alle benodigdheden om jouw wordpress websites te laten vliegen! Caches zoals Redis Cache, Memcache zijn aanwezig. Jouw plaatjes kan je opslaan in ons wereldwijde CDN en je boost de website tot een snelheidshoogtepunt met onze Varnish opties.

Magento hosting

Magento hosting

Magento hosting laat jouw webshop vliegen

Magento is een zeer intensief software pakket en stelt hoge eisen aan de hosting. Vandaar dat wij onze Magento hosting pakketten ultiem getuned hebben voor zware prestaties. Voorzien van Varnish Cache en Redis Cache. Hiermee bereik jij een hogere performance, betere zoekresultaten in Google en een hogere conversie.

Wist je dat...

Wij al reeds enkele honderdduizenden tevreden websites hosten?

Joomla hosting

Joomla hosting

Geef jouw Joomla website een boost

Met Joomla webhosting zorg je ervoor dat jouw Joomla website over alle tools en caches beschikt om de Joomla website tot het ultieme te laten presteren. Hiermee behaal jij een hogere conversie en kom je hoger in Google.

Woocommerce webhosting

Woocommerce webhosting

Haal de hoogste snelheid met jouw webshop

WooCommerce webhosting geeft jou alle technische voordelen om van jouw webshop een succes te maken. Haal de hoogste plekken op Google en de beste conversie ratio's met jouw zeer snelle WooCommerce webhosting.

Prestashop webhosting

Prestashop webhosting

Alles voor jouw Prestashop

Een webshop functioneert nog beter met de juiste hosting, caches en technische mogelijkheden! Wij weten dat en hebben dit daarom allemaal samengevoegd in prestashop hosting

Drupal hosting

Drupal hosting

Jouw Drupal website altijd online

Jouw drupal website altijd online op de snelste webservers, voorzien van alle benodigde technieken waaronder Drush en Redis en dat voor de laagste prijs. Dat is drupal webhosting van Vimexx.

Dedicated server

Dedicated server

Standaard managed en gemonitoord

Standaard van alle gemakken voorzien waarop jij kunt bouwen. Wij zorgen ervoor dat jouw dedicated server uitmuntend werkt, 99,9% uptime behaalt en 24/7 gecontroleerd word door onze technische medewerkers. Jij hebt geen omkijken naar je server en kunt zorgeloos jouw applicatie hosten.

hosting.rocketLaunched

Website bouwen in een fluitje van een cent

Via ons webhosting klantenpaneel kun jij in één duidelijke stap jouw eigen website bouwen zonder enige technische kennis. Binnen enkele minuten heb jij jouw persoonlijke website online en kan iedereen hem bekijken

Alle PHP versies zijn beschikbaar binnen het webhosting pakket

Wij weten als geen ander dat niet alle software op elke PHP versie goed werkt. Daarom kan je bij ons zonder problemen je eigen PHP versie kiezen om zodoende jouw software zonder problemen te laten werken. Makkelijk toch?

  Alle webhosting voordelen op een rijtje

 • Sublieme snelheid voor jouw website!
 • Keuze uit alle PHP versies binnen je pakket
 • Download of zet backups tot 60 dagen terug
 • Gratis SSL certificaten inbegrepen
 • Wij filteren jouw e-mail op spam
 • Supersnel antwoord op jouw vragen
 • Gratis verhuisservice vanaf andere provider

Webhosting vergelijken?

Vergelijk in een duidelijk overzicht alle specificaties, prijzen, voor en nadelen van alle webhosting providers.

Webhosting vergelijken?

Vimexx reviews van onze klanten:

Vimexx is een bedrijf met een ultrasnelle support service. Binnen een kwartier had ik antwoord op mijn vraag. De gratis verhuisservice werd ook zeer snel uitgevoerd. Bron: Kiyoh.nl

Al zo'n 8 maanden ben ik klant bij Vimexx. Niets dan lof voor deze organisatie! Supervriendelijke, snelle en efficiente helpdesk. Ook voor vragen van een beginner. Het Plus-pakket biedt mij meer dan voldoende opslagcapaciteit voor mijn website. Doe zo voort! Bron: Webhosters.nl