Vimexx Facebook

Niet tevreden? Geld terug!

Bijgewerkt op 05-08-2022

Het kan natuurlijk zijn dat je een hosting pakket bij ons afneemt en deze toch niet aan je verwachting/eisen voldoet. Dan kan je gelukkig tot wel 30 dagen na aanschaf van een nieuw hosting pakket deze laten crediteren! Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag gewoon retour, zonder dat hier moeilijk over gedaan wordt.

Dit is dus een niet tevreden, geld terug garantie. Het is dus niet zo dat je enkel je geld terug kunt krijgen als er iets mis is met de geleverde producten, het gaat erom dat je tevreden bent! Deze regeling kan gewoon gebruikt worden voor het uitproberen van onze hosting, zonder enige risico's voor jou!

LET OP!
De "niet tevreden, geld terug" garantie geldt enkel voor nieuw aangeschafte pakketten. Deze is dus niet van toepassing op verlengingen en upgrades. Daarnaast is het ook niet mogelijk een domeinnaam, VPS of Dedicated Server te crediteren. We maken namelijk direct kosten om deze gepersonaliseerde producten te kunnen leveren.

Wanneer je graag een pakket wilt annuleren en het aankoopbedrag retour wenst te krijgen, dan kan je hierover contact met ons opnemen. Dit dient wegens administratieve redenen te gebeuren langs een ticket. Geef hierin duidelijk aan om welke van je pakketten het gaat!


We behouden ons het recht voor om het recht op deze regeling te ontzeggen, wanneer we vermoeden dat hier misbruik van gemaakt wordt.

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -