Hoe stel ik een handtekening in in Rainloop?

Bijgewerkt op 24-10-2022

Let op: Rainloop is inmiddels verouderd, waardoor we adviseren we dit niet meer te gebruiken. Een moderner en sneller alternatief kan je gebruiken in de vorm van Roundcube. Dit staat standaard geïnstalleerd en kan je bereiken via mail.zxcs.nl of domein.nl/webmail.

Naast Roundcube en Squirrelmail hebben we nu ook rainloop, echter heeft deze een iets andere werking omtrent de handtekening.

Indien je graag een handtekening wilt hebben binnen rainloop kun je de volgende stappen ondernemen!

Stap 1

Wanneer je ingelogd bent op rainloop kun je rechts naar instellingen gaan.

rainloop instellingen

Stap 2

Onder het tabje Algemeen zie je je mail adres staan.

rainloop algemeen

Stap 3

Zodra je daarop klikt krijg je een nieuw schermpje te zien waar je de handtekening kunt instellen!

handtekening

Zodra je het naar wens hebt ingevuld kun je op bijwerken klikken en dan is het ingesteld!

Mocht je er niet uitkomen of heb je andere vragen of problemen, neem dan gerust contact op via de livechat of ticket!