Kan ik mijn hosting pakket nog upgraden?

Bijgewerkt op 16-07-2021

Soms komt het voor dat je uit je huidige hosting pakket gegroeid bent. Geen enkel probleem! Je hebt altijd de mogelijkheid om je pakket te upgraden als dat nodig is. Hiervan ervaar je geen downtime en zal het dus vloeiend worden overgezet naar het door jou gekozen pakket.

Hoe upgrade ik mijn pakket?

Stap 1

Ga naar het Vimexx dashboard en ga via het menu bovenin naar Mijn Hostings.

Stap 2

Selecteer aan de linkerkant welk hostingpakket je wilt upgraden.

Stap 3

Klik hierna in rechtsboven op de blauwe knop Beheren.

En klik hierna op Upgrade.

Stap 4

Je komt nu op de website uit, waar je het gewenste hostingpakket kunt uitkiezen. Plaats een vinkje onder het gewenste pakket en klik op de blauwe knop Toevoegen aan winkelwagen.

Hierna wordt je doorgestuurd naar de Winkelwagen, waar je de gevraagde stappen kunt volgen en met jouw gekozen betaalmethode kunt afrekenen en de bestelling kunt afronden.

Het reeds betaalde bedrag word netjes verrekend zodat je nooit teveel betaald. De upgrade zal na het afrekenen direct plaatsvinden waardoor je snel verder kunt met het uitbreiden en bouwen van jouw websites!

Mocht je er niet uit komen dan kun je gerust contact opnemen met de support helpdesk via een ticket of livechat!