Vimexx Facebook

Verhuisservice aanvraag indienen

Bijgewerkt op 13-12-2019

De Vimexx verhuisservice is bedoeld voor het verhuizen van je website van een andere hosting naar de hosting van Vimexx. Dit hoeft niet per se een externe host te zijn, het kan ook een verhuizing betreffen van een Vimexx hosting naar een andere Vimexx hosting.

Externe verhuizing (Andere partij naar Vimexx)

Elke klant met een plus, compleet of maximaal pakket kan, binnen 30 dagen na aanschaf van het webhosting-pakket, aanspraak maken op onze gratis verhuisservice. Deze verhuisservice houdt in dat wij je website van de oude provider naar Vimexx toe verhuizen. 

Deze verhuisservice is niet bedoeld voor het optimaliseren van de website(s) dan wel het repareren van website(s) indien deze bij de oude provider gebreken vertoont. Daarnaast vervalt bij een uitgevoerde verhuizing de 30 dagen niet goed, geld terug garantie maar we weten zeker dat je dat niet nodig hebt omdat wij een verhuizing uiteraard netjes voor je zullen uitvoeren! Zie onderstaand schema voor de maximale verhuistijd welke in de gratis verhuisservice is inbegrepen;

Pakket Tijd
Hosting pakket Plus Maximaal 1 uur
Hosting pakket Compleet Maximaal 1,5 uur
Hosting pakket Maximaal Maximaal 2 uur
Hosting pakket Extreme Maximaal 3 uur

 

In verreweg de meeste gevallen kan de verhuizing plaatsvinden binnen de hierboven weergegeven tijd, mochten er toch issues naar voren komen waardoor het verhuizen niet binnen de gestelde tijd zal kunnen plaatsvinden dan zullen wij de klant hier direct over informeren en de keuze aanbieden om OF de verhuizing zelf verder uit te voeren met behulp van onze handleidingen (te vinden op onze helpdesk-pagina) OF dat er door ons een inschatting wordt gemaakt van de tijd die volgens ons nog nodig zal zijn om de verhuizing uit te voeren met daarbij de garantie dat de website(s) optimaal blijft draaien.

Indien de klant niet binnen de gestelde vereisten valt en alsnog gebruik wilt maken van de verhuisservice, dan is dit mogelijk tegen een tarief van 69.95 euro exclusief btw per uur.

 

Interne verhuizing (Vimexx hosting naar Vimexx hosting)

Het verhuizen van een website van een Vimexx hosting naar een andere Vimexx hosting bevalt ook tot de mogelijkheden van de Verhuisservice. Hierbij zijn niet de voorwaardes vereist zoals bij de verhuizing van extern naar Vimexx.

Een interne verhuizing is mogelijk tegen een gereduceerd tarief van 29,95 euro exclusief btw per uur.

Afhankelijk van de grootte van de verhuizing zal er een offerte worden opgesteld en voorgelegd aan de klant. Meer informatie hierover bevindt zich hieronder.

 

Hoe start ik de verhuisservice?

Hiervoor ga je naar de Hosting beheren pagina en klik je bij jouw reeds aangekochte pakket op het tandwieltje.

Eenmaal op het tandwieltje geklikt te hebben opent zich een nieuw menu. Hier zie je de menu knop Verhuisservice aanvragen . Daar klik je op waarna je de wizard volgt om jouw verhuizing bij ons succesvol aan te vragen:

Zodra de gegevens ontvangen zijn dan zullen wij ons best doen om de verhuizing zo snel mogelijk voor je te realiseren. De aanvragen worden gesorteerd en uitgevoerd op basis van de datum van de aanvraag, zo wordt iedereen het snelst behandeld. Houd er dus rekening mee dat een verhuizing niet direct door ons uitgevoerd kan worden, wij geven je een seintje zodra we aan de verhuizing beginnen, mocht je dit in willen plannen geef dit dan duidelijk in je bericht door!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?