Vimexx Facebook

Hoe voeg ik een gebruiker toe aan mijn reseller hosting pakket?

Bijgewerkt op 10-06-2024

Wanneer je een reseller hostingpakket hebt aangeschaft wil je hier natuurlijk gebruikers aan toevoegen. Hoe je dat precies doet leggen we je uit in deze handleiding. Als je nog geen pakket hebt aangemaakt dien je dat eerst aan te maken, hoe je dat doet staat beschreven in onze handleiding: Hoe maak ik een webhosting pakket aan in mijn reseller webhosting pakket?.

Om een gebruiker aan het reseller hostingpakket toe te voegen dien je naar het DirectAdmin paneel te gaan. De link naar dit paneel staat beschreven in de e-mail die je na de aanschaf van het reseller hosting pakket van ons hebt ontvangen! Of je kunt deze handleiding volgen: Hoe log ik in op DirectAdmin?

Zodra je bent ingelogd klik je onder Account Management op Add new user.

Hierna kom je op de pagina terecht waar je de gebruiker kunt aanmaken. Je voert hier alle gegevens in en klikt vervolgens op Submit om de gebruiker aan te maken. Zodra je dat gedaan hebt ontvangt de reseller en de klant een e-mail met alle gegevens.

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist een gebruiker in je reseller pakket aangemaakt. De gebruiker kan nu geheel naar wens aan de slag met het pakket. Mocht het aanmaken van een gebruiker niet lukken dan horen we dat graag. Je kan in contact komen met de mensen van de klantenservice via een live chat sessie of per ticket. We helpen je graag!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -