Hoe pas ik mijn profiel aan in Wordpress?

Bijgewerkt op 03-07-2018

Wanneer je een Wordpress website gemaakt hebt, heb je vaak standaard al een profiel. Deze is soms nog vrij karig en hier kun je best wel wat meer informatie in kwijt over jezelf! In deze handleiding leggen we je uit hoe je je Wordpress profiel kunt updaten en meer personaliseren.

Stap 1

Wanneer je ingelogd bent in het Wordpress dashboard, klik je op "Gebruikers" in de menu balk.

Stap 2

Klik daarna op "Je profiel".

Stap 3

Je krijgt nu een nieuw scherm te zien waar je verschillende opties hebt om aan te passen en in te vullen.

Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om het kleuren schema van de wp-admin aan te passen.

Daaronder vind je een aantal mogelijkheden om je persoonlijke gegevens in te vullen en een profielfoto in te stellen.

Stap 4

Wanneer je de gegevens hebt aangepast naar wens, kun je onderin op de knop "Profiel bijwerken" klikken om alles op te slaan.

Je hebt ook de mogelijkheid om je wachtwoord aan te passen op deze pagina. Meer uitleg en informatie hierover vind je in de volgende handleiding: Hoe wijzig ik mijn wachtwoord in Wordpress?

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!