Vimexx Facebook

CDN tijdelijk niet beschikbaar, wat nu?

Bijgewerkt op 10-06-2024

Je hebt het misschien al gezien, in DirectAdmin is onze CDN plugin helaas uitgeschakeld. Wij hoopten dit natuurlijk zo gauw mogelijk weer beschikbaar te kunnen maken, maar helaas hebben wij in conclaaf met onze leverancier geen oplossing kunnen vinden. Door het zonder aankondiging abrupt stopzetten van de dienstverlening vanuit hen, kunnen wij helaas op dit moment geen nieuwe CDN zones meer aanbieden.

Wat betekent dit voor reeds bestaande zones?

Vooralsnog heeft deze wijziging geen invloed op de reeds bestaande zones. Wanneer je reeds gebruik maakt van onze CDN service, blijft deze dus onverminderd bereikbaar. 

Wat doet Vimexx om met een oplossing te komen?

Achter de schermen zijn wij druk bezig met het opbouwen van een eigen CDN netwerk, waardoor we zelf voor de volle honderd procent in control zijn en dus klaar zijn voor de toekomst! Zoals je kunt begrijpen, is dit een behoorlijke opgave en daarmee een tijdrovende klus. We willen jullie vragen om jullie begrip, maar weet dat er met man en macht aan een supergave oplossing gewerkt wordt!

Ik ben speciaal voor CDN geüpgraded naar een groter pakket dan ik nodig heb. Wat nu?

Neem dan gerust even contact op met onze support afdeling, we kijken graag naar een passende oplossing voor je. Je kan contact met ons opnemen via onze help pagina.

Hoe kan ik toch CDN gebruiken op mijn websites?

Alternatieven

Wanneer je liever geen gebruik maakt van onze beta omgeving is het aan te raden om te kijken naar alternatieve externe CDN providers als bijvoorbeeld Cloudflare. Er zijn ook caching plugins voor bijvoorbeeld Wordpress welke meegeleverd worden met een CDN optie. 

Voor vragen kan je natuurlijk altijd terecht op onze support kanalen, dan helpen we je graag zo snel mogelijk verder!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -