Vimexx Facebook

Hoe maak ik een webhosting pakket aan in mijn reseller webhosting pakket?

Bijgewerkt op 10-06-2024

Wanneer je een reseller hostingpakket hebt aangeschaft dien je hiervoor natuurlijk ook webhostingpakketten in aan te maken. Hoe je deze pakketten aanmaakt leggen we je via de handleiding uit.

Om een pakket aan het reseller hostingpakket toe te voegen dien je naar het DirectAdmin paneel te gaan. De link naar dit paneel staat beschreven in de e-mail die je na de aanschaf van het reseller hostingpakket van ons hebt ontvangen! Of je kunt deze handleiding volgen: Hoe log ik in op DirectAdmin?

Stap 1

Zodra je bent ingelogd klik je onder Account Management op Manage User Packages.

Stap 2

Wanneer je dat gedaan hebt klik je op Add package.

Stap 3

Je komt hierna op de pagina terecht waar je het pakket kunt samenstellen. Je bepaalt hoeveel opslagruimte en dataverkeer gebruikers met dit pakket krijgen en geeft het pakket een naam. Zodra je klaar bent klik je op Save om het pakket op te slaan.


Gefeliciteerd! Je hebt een pakket voor je gebruikers samengesteld. Het is nu mogelijk om het pakket aan een gebruiker toe te wijzen, hoe je dat doet lees je in onze handleiding: Gebruikers toevoegen aan reseller hosting pakket.

Mocht je verder nog vragen hebben dan staat onze klantenservice voor je klaar, dit kan via een live chat sessie of per ticket. We helpen je graag!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -