Vimexx Facebook

Domeinnaam verhuizen via escalatie

Bijgewerkt op 03-10-2022

Jouw domeinnaam staat nog bij een andere provider maar deze verstrekt helaas geen verhuiscode/token aan jou? Er bestaat in dit geval bij de .NL domeinnamen een oplossing, namelijk : Een escalatie verhuizing.

Hierbij zullen we via SIDN een escalatie verzoek opstarten waarbij we via SIDN een verzoek aan de huidige registrar sturen om de verhuiscode alsnog te verstrekken aan de op dat moment actieve houder en dus eigenaar van de domeinnaam. Mocht de huidige registrar de verhuiscode niet binnen 5 werkdagen verstrekken, dan zal SIDN het proces doorzetten de houder voorzien van de verhuiscode als deze kan aantonen dat hij of zij ook daadwerkelijk de houder is.

Dit proces verloopt binnen Vimexx via een email aan support@vimexx.nl of via een ticket in ons klantenpaneel. Aangezien dit voor ons een handmatige handeling is, rekenen wij hiervoor verwerkingskosten. Deze kosten bedragen €69,95 euro exclusief btw en zullen vooraf in rekening worden gebracht.

Wat hebben wij van jou nodig om een escalatie verhuizing te starten?

  • Kopie van de ID kaart of paspoort van de huidige houder van het .NL domein
  • Indien een bedrijf, uittreksel van de kamer van koophandel
  • Indien gehuwd en de houder op de oude naam staat een kopie van het trouwbewijs.

Deze gegevens inclusief de domeinnaam en de uitleg waarom de huidige registrar de token niet wil verstekken kan gestuurd worden aan support@vimexx.nl of via een ticket in het klantenpaneel. Wij zullen de escalatie vervolgens starten en jou hiervan op de hoogte houden.

Heb je meer domeinen en wil je die verhuizen naar de goedkoopste én best beoordeelde registrar van de Benelux? Dat kan gemakkelijk en zorgeloos via ons domeinnaam verhuizen systeem volledig automatisch. Start vandaag nog, profiteer van de laagste prijs en verhuis al jouw domeinen!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -