Vimexx Facebook
  • Gratis anonieme whois
  • Uitgebreid DNS beheer
  • Onbeperkte DNS backups

Domeinnaam registreren

Een domeinnaam is jouw unieke plek op het internet. Je kan een domeinnaam registreren en kiezen voor één specifieke, of bijvoorbeeld meerdere verschillende extensies en hiermee een groter vangnet creëren. De domeinnamen die je registreert kun je bijvoorbeeld doorsturen naar jouw hoofddomein en zodoende zorgen dat jouw bezoekers altijd op de goede domeinnaam uitkomen.

Je kan bij Vimexx meer dan 100 verschillende extensies(TLD's) registreren. Mocht een door jou gewenste domeinnaam dus al bezet zijn, dan is die mogelijk nog wel beschikbaar op een andere extensie en kan je deze domeinnaam alsnog succesvol registreren.

Veelgestelde domeinnaam vragen

Vimexx beheert meer dan 120.000 domeinnamen en is hiermee één van de grootste registrars van Nederland en België. Duizenden klanten besloten reeds om hun domeinnaam via Vimexx te registeren of naar ons te verhuizen. Sluit je ook aan bij de voordeligste en best beoordeelde domeinnaamregistrar van Nederland en Belgie en profiteer vandaag nog van alle voordelen en onze sublieme helpdesk.
De eigenaar van een domeinnaam noemen we ook wel de houder of de domeinaamhouder. Een houder is per domeinnaam apart aan te maken en in te stellen. Zo kun je dus ook domeinen voor jouw klanten registreren.
De looptijd van een domeinnaam is altijd een periode van 1 jaar. Je betaald een domeinnaam dan ook altijd per jaar. De vermelde prijzen hebben ook altijd betrekking op een periode van 1 jaar.
Bij al onze Plus, Compleet of maximaal-pakketten ontvang je een gratis .NL of .BE domeinnaam voor 1 jaar !
Een domeinnnaam is het startpunt van jouw online bereikbaarheid. Zo kan je er een website aan koppelen, er persoonlijke e-mailadressen mee aanmaken of de domeinnaam doorsturen naar een andere domeinnaam of website.

Uitgebreid beheerpaneel bij elke domeinnaam registratie


Vimexx reviews van onze klanten:

Vimexx is een bedrijf met een ultrasnelle support service. Binnen een kwartier had ik antwoord op mijn vraag. De gratis verhuisservice werd ook zeer snel uitgevoerd. Bron: Kiyoh.nl

Al zo'n 8 maanden ben ik klant bij Vimexx. Niets dan lof voor deze organisatie! Supervriendelijke, snelle en efficiente helpdesk. Ook voor vragen van een beginner. Het Plus-pakket biedt mij meer dan voldoende opslagcapaciteit voor mijn website. Doe zo voort! Bron: Webhosters.nl

Vimexx: best beoordeelde webhosting provider in 2017

- 5 van 5 sterren -