Vimexx Facebook

Nieuws van Vimexx op 28-09-2017

Als klapper van de september dwaze acties en updates maand hebben we het .NL registratie én verleng tarief blijvend verlaagd! Een .NL domeinnaam registreer je vanaf nu voor slechts € 2,95 (voorheen € 3,49) en verleng je deze voor € 3,89 (voorheen € 3,99).

Waar wacht je nog op! Registreer snel de .NL domeinen die je altijd al in gedachten had voor dit super lage tarief! Domeinnamen registreer je natuurlijk via onze domeinnaam pagina.

Wist je dat je .NL domeinen gratis naar Vimexx toe kunt verhuizen? We nemen hierbij de afloopdatum die bekend staat bij SIDN over en zodoende verleng jij de domeinnaam vervolgens ook direct voor het laagste verleng tarief van Nederland! Meer informatie over het gratis verhuizen vind je in ons artikel.

Wij hopen dat iedereen positief verrast was over de acties en updates die wij de gehele maand september gehouden hebben. Vimexx zal blijven innoveren om met nog meer updates en acties te komen, volg ons op onze social media kanalen en blijf op de hoogte van de laatste acties en updates!

.NL verlaagd

- 5 van 5 sterren -