Vimexx Facebook

Onderwerp: Domein gratis verhuizen

18-06-2016 07:16

Op de homepage zag ik een melding dat het mogelijk is om een reeds geregistreerde domeinnaam bij een andere provider gratis te verhuizen naar vimexx. Ik heb bij de huidige provider gevraagd de transfer lock te verwijderen. Als dit gedaan is hoe kan ik dan het beste te werk gaan?

18-06-2016 13:51
#187

Beste Peter,

Dank voor je post op ons forum.

Ik heb je inmiddels al gesproken via de live chat en uitgelegd hoe dit precies zit. De gratis verhuizing geldt enkel voor de .nl domeinen, hier word dan de afloopdatum (die bekend is bij SIDN) overgenomen. Niet vergeten om de verhuistoken in te voeren tijdens het bestelproces, anders kunnen we de afloopdatum namelijk niet ophalen en zal de normale prijs in beeld komen.

Fijn weekend!

16-09-2016 01:01
#304

Vraag over deze actie: ben je verplicht om je .nl domeinnaam voor een jaar vast te leggen bij jullie + af te rekenen als je gebruikmaakt voor deze verhuisactie? Of is een verhuizing 0,00 euro en hoef je verder nergens verplicht voor te betalen? (dus een bestelling van een .nl domeinnaam voor 0,00 euro werkt gewoon in de winkelwagen? of is afname voor een jaar verplicht?)

16-09-2016 13:22
#305

Beste James,

Dank voor je bericht.

Als je al een .nl domein hebt dan kun je deze gratis verhuizen naar ons verhuizen, we nemen hierbij de werkelijke afloopdatum zoals deze bij SIDN bekend is over en corresponderen deze ook tijdens het bestelproces aan je. Zodra de domeinnaam daarna afloopt dan kan je deze weer verlengen voor een jaar. Verlengen is natuurlijk niet verplicht, maar wel handig als je je domein wenst te behouden.

Hopend hiermee je vraag beantwoord te hebben. Mocht je nog vragen hebben dan vernemen wij die graag!

- 5 van 5 sterren -