Vimexx Facebook

Blog van Vimexx op 20-07-2017

Er zijn vele systemen die je kunt gebruiken om een eigen webwinkel samen te stellen en te beheren. Eén van de webwinkelsystemen die je kunt kiezen voor jouw online shop, is het systeem van Prestashop. Twijfel jij of je dit complete webwinkelsysteem wil gebruiken om jouw online shop op te bouwen, te beheren en uit te laten groeien tot een succesvolle webwinkel? Lees dan in dit artikel wat de belangrijkste voordelen zijn van dit webwinkelpakket.

Prestashop webwinkel

Het systeem is gemakkelijk in gebruik

Sommige webwinkelsystemen zijn erg ingewikkeld en alleen te gebruiken door mensen die al vele jaren ervaring hebben met het beheren van online shops. Bij het systeem van Prestashop is dit gelukkig niet het geval. Dit systeem is erg gemakkelijk in gebruik, ook voor mensen die nog nooit een webwinkel beheerd hebben. Niet alleen het toevoegen van producten is gemakkelijk, ook het wijzigen van prijzen, het plaatsen van foto’s en het aanpassen van de indeling van pagina’s is zo gebeurd.

Prestashop webshop

Het systeem is geschikt voor meerdere talen en valuta’s

Wil je niet alleen Nederlandse klanten bedienen, maar wil je de grenzen over met jouw webwinkel? Dan is het systeem van Prestashop hier uitermate geschikt voor. Met dit systeem kun je jouw webwinkel namelijk niet alleen in meerdere talen ontwikkelen, maar kun je zelfs meerdere valuta’s gebruiken voor jouw webwinkel. Voor de Nederlandse versie van jouw online shop gebruik je bijvoorbeeld de Nederlandse taal en de euro als valuta, terwijl je voor je Engelse klanten automatisch de Engelse taal en de pond als valuta gebruikt.

 

De zoekfunctie van Prestashop is erg gebruiksvriendelijk

Veel internetgebruikers gebruiken de zoekfunctie van een webwinkel om het product te vinden dat ze nodig hebben. De meeste webwinkels hebben wel een zoekfunctie, maar deze functie werkt lang niet altijd even goed. Bij Prestashop webwinkels is dit gelukkig wel het geval. Prestashop zoekfunctieDe zoekfunctie van Prestashop werkt niet alleen goed op eenvoudige zoektermen, maar ook op meerdere woorden achter elkaar en zelfs in meerdere talen. Hier kun jij als ondernemer van profiteren, want een goede zoekfunctie in jouw webwinkel kan je zeker extra omzet opleveren.

 

Er worden verschillende betaal- en verzendmogelijkheden aangeboden

Tot slot ondersteunt het systeem van Prestashop meerdere betaal- en verzendmogelijkheden. Je kiest zelf welke betaalmogelijkheden jij aan wil bieden in jouw webwinkel en je selecteert zelf de verzendmogelijkheden voor jouw online shop. Wil je meerdere betaal- en/of verzendmogelijkheden aanbieden, dan is dit zeker mogelijk.

 

Prestashop hosting voor jouw Prestashop webwinkel

Ben jij overtuigd van de voordelen van het webwinkelsysteem van Prestashop? Koop dan niet alleen een Prestashop webwinkelpakket, maar sluit ook speciale hosting voor jouw webwinkel af. Prestashop hosting is perfect afgestemd op het gelijknamige systeem en dit betekent dat jij met dit hostingpakket optimaal kunt profiteren van de voordelen van dit webwinkelpakket. Meer weten over Prestashop hosting? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij al je vragen kunnen beantwoorden.

 

Overtuigd van Prestashop? Kies dan voor Prestashop webhosting !

Hiermee kun jij direct Prestashop volledig automatisch installeren en starten met het bouwen van jouw eigen webshop op onze zeer snelle maar vooral bomvolle Prestashop webhosting pakketten!

- 5 van 5 sterren -