Vimexx Facebook
We hebben iets te vieren!

Nieuws van Vimexx op 21-01-2019

Vimexx is door vergelijkingssite Webhosters.nl voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot het best beoordeelde webhostingbedrijf van Nederland. En daar zijn we uiteraard best een beetje trots op!

Natuurlijk realiseren wij ons dat we deze erkenning hebben gekregen door de positieve reviews die jullie, als trouwe klanten, hebben geplaatst. Namens het hele team van Vimexx, bedankt hiervoor!

Ook dit jaar zitten we niet stil en gaan we weer een aantal nieuwe features uitrollen die voor een nog groter gebruiksgemak zullen zorgen. Hiernaast zullen we ook eenvoudig te beheren cloudoplossingen gaan aanbieden zodat je naast je webhosting ook kan genieten van fantastische cloudopslag.

Tenslotte wordt onze support nog uitgebreider zodat we jullie bij vragen of problemen nog sneller kunnen helpen. Wist je al dat we ook in het weekend bereikbaar zijn?

Naast al dit positieve nieuws, nog een laatste bericht:

Het zal niet iedereen ontgaan zijn dat een aantal van onze collega-hostingbedrijven de prijzen zonder duidelijke aankondiging flink verhoogd hebben. Veel mensen maken zich daar terecht boos over en vragen zich af wie er gaat volgen.

Vimexx is een gezond bedrijf met een stabiele organisatie, we hebben alles in eigen beheer en zijn dus ook geheel onafhankelijk in onze bedrijfsbeslissingen. Met de prijzen die we hanteren is een gezonde bedrijfsvoering voor Vimexx geen probleem.

Dus nee, bij Vimexx geen onverwachte prijsverhogingen!

- 5 van 5 sterren -