Vimexx Facebook

Nieuws van Vimexx op 02-04-2018

Het was enkele dagen en nachten hard doorwerken, maar het is ons gelukt! We hebben vlak voor het paas weekend als eerste webhoster al onze DirectAdmin webhosting servers voorzien van de zeer unieke mogelijkheid om via het initiatief genaamd Lets encrypt Wildcard SSL certificaten voor al jouw domeinnamen aan te kunnen vragen! Hiermee kun jij zorgen dat elk subdomein dat jij aanmaakt binnen DirectAdmin direct voorzien wordt van een gratis en actief SSL certificaat! 

We hebben hiervoor een eigen unieke DirectAdmin SSL plugin gemaakt waardoor jij met 1 klik op de knop een SSL certificaat voor een domeinnaam of meerdere kunt aanvragen. Onze DirectAdmin SSL plugin checkt vervolgens direct of er een actief subdomein aanwezig is en zorgt er dan voor dat jouw hele domeinnaam inclusief subdomeinnaam voorzien word van Wildcard SSL via Lets encrypt.

Mocht Wildcard SSL van Lets Encrypt niet succesvol aangevraagd kunnen worden, dan zal onze plugin jouw domeinnaam en subdomeinnaam alsnog voorzien van SSL per domeinnaam of subdomeinnaam via de reguliere methode waardoor jouw websites alsnog netjes over een actief SSL zullen beschikken!

Wildcard SSL lets encrypt

Vimexx blijft zoals jullie gewend zijn innoveren! Alle tips en suggesties zijn welkom! Stay tuned!

 

- 5 van 5 sterren -