Vimexx Facebook
Budget VPS nu beschikbaar!

Nieuws van Vimexx op 16-05-2022

Vanaf vandaag staat ons nieuwe Budget VPS platform live! Met trots kunnen we mededelen dat we deze VPSen tegen het scherpste tarief van Nederland kunnen aanbieden. 

Met deze volledig self-managed Virtual Private Servers (VPS) gehost op moderne hardware in Nederland heb je alle middelen om jouw project zo snel mogelijk online te krijgen. Of het nu gaat om het draaien van een testomgeving, het hosten van je eigen webserver of een simpele mailserver, met een budget VPS kan je tegen een fantastisch blijvend laag tarief een passende oplossing vinden voor je project. 

We zijn hard bezig geweest om dit platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zo is een VPS na je bestelling direct online zonder wachttijd en kan je je eigen OS kiezen. Naast de snelle opzet van je VPS kan je zelf in je controlepaneel je VPS starten, herstarten, stoppen en automatisch laten herinstalleren. 

Een klein overzicht van de beschikbare features

- Gehost op twee geografisch gescheiden datacenters in Nederland
- IPv4 en IPv6 inbegrepen bij elke VPS
- Directe (root)toegang tot de console van je VPS in het controlepaneel
- Meteen online na je bestelling voor een snelle livegang van je project
- Kies je eigen OS: Ubuntu, CentOS of Debian

Kijk snel op onze Budget VPS pagina en ga direct aan de slag! Ben je geïnteresseerd in een VPS maar weet je nog niet precies welke configuratie geschikt is voor jouw situatie? Neem dan gerust even contact op met onze sales afdeling.

- 5 van 5 sterren -