Vimexx Facebook

Vanaf heden worden de prijzen inclusief BTW getoond. Toch liever exclusief BTW? Kies dan je voorkeur rechtsboven op de pagina.

Onderwerp: Domein verhuizen binnen Vimexx naar andere account

24-09-2018 13:09

Hallo!

Ik zou graag wat orde scheppen in mijn account. Ik heb meerdere domeinen & webhostings voor verschillende doeleinden. Ik zou graag een deel onder een andere vimexx account onder brengen. Die activiteit wil ik ook niet meer privé beheren, maar met een bedrijfje. Is dit mogelijk? Behoudt ik dan mijn huidige contracten en omgeving? Hoe pak ik dit best aan?

Vriendelijke groeten,

Yves

26-09-2018 21:44
#1672

Hallo Yves,

Je kunt een tweede Vimexx account aanmaken, als je dit wilt. Deze kan je dan ook direct als bedrijf aanmaken, in plaats van als particulier.
De domeinnamen zal je dan wel moeten verhuizen, zoals je dit ook naar een andere registrar zou doen. Dit geeft anders helaas administratieve moeilijkheden.

We kunnen eventueel wel hosting pakketten onder een andere gebruiker zetten, als je dat wilt.
In dat geval kan je vanaf beide accounts een ticket hierover aanmaken en maken we dit voor je in orde.

Wat je ook kunt doen is een volledig nieuw hosting pakket aanschaffen met het nieuwe account en de websites verhuizen mbv een DirectAdmin backup.
https://www.vimexx.nl/help/website-vanuit-directadmin-verhuizen

Beantwoord dit je vraag voldoende?

Met vriendelijke groet,
Arnoud Rutgers

Medewerker Klantenservice

29-12-2022 12:31
#4075

Ik vond deze topic via Google, vandaar dat ik hier even reageer.

Ik zocht namelijk op hoe ik domeinnamen kon pushen naar een andere account. Het antwoord hier stelde dan ook wat teleur. De meeste andere grote registrars ondersteuent dit immers wel. Heeft Vimexx hier intussen ook voor gezorgd, of staat dit nog op de wishlist? Wanneer zou het beschikbaar kunnen komen?

15-04-2023 12:21
#4406

Voor wie hier nog terecht zou komen: ik heb intussen gevonden dat dit tegenwoordig mogelijk is. Nergens documentatie voor gevonden, maar ik kwam er toevallig op uit via Support > Domein > (random domein) > Administratief > Verhuizen naar andere account. Daar krijg je dan de kans om meer dan enkel je geselecteerde domein in te geven.

- 5 van 5 sterren -