Vimexx Facebook

Onderwerp: .be domein verhuizen naar Vimexx met behoudt van verloopdag

24-01-2018 17:44

Beste,

Ik zou enkele klanten die nog bij een ander hostingprovider zijn ondergebracht, systematisch willen overbrengen naar Vimexx op het ogenblik dat hun domeinnaam gaat verlopen.

Ik zou er willen voor zorgen dat de vervaldag voor hun domeinnaam gelijk blijft.
Kan ik de domeinnaam verhuizen op de dag dat die vervalt bij de andere provider en zo ja, zonder onderbreking te ondervinden? Kan je ergens een verhuisdatum ingeven bij de bestelling?
Uiteraard zou ik zorgen dat de website reeds verhuisd is en alles netjes geconfigureerd is.

Dank bij voorbaat.

Gino

26-01-2018 16:22
#1058

Beste Gino,

Dank voor je post op ons forum!

Ik raad je altijd aan om ten minste 1 week van te voren en 2 weken van te voren bij .com/.net domeinen te verhuizen. Er komen bij .com/.net namelijk heel veel eisen kijken: https://www.vimexx.nl/help/domein-verhuizing-aangevraagd-hoe-nu-verder.

Helaas kan je bij ons geen ingangsdatum kiezen, als je een domein buiten .NL om verhuist dan wordt de afloopdatum de datum van verhuizen + 1 jaar. Voor .NL domeinen nemen we de afloopdatum over die bekend staat bij SIDN, deze zou je, als deze overeenkomt dus ook al nu over kunnen zetten, zie: https://www.vimexx.nl/news/gratis-je-nl-domeinnaam-verhuizen.

Hopend hiermee je vraag beantwoord te hebben, mochten er nog vragen zijn dan vernemen wij die graag!

16-09-2019 11:51
#2198

Ik lees dat het voor com/net domeinnamen lastig is en voor .nl domeinnamen de SIDN datum aangehouden wordt. Hoe zit het met alle andere domeinnamen? Ik bezit een xyz, een nl, een .com en een .eu  domeinnaam. Nu wil ik die allemaal bij Vimex onderbrengen maar de XYZ staat nog een tijdje bij een andere provider.

- 5 van 5 sterren -