Vimexx Facebook

Blog van Vimexx op 09-04-2021

In de afgelopen week heeft KPN aangekondigd dat alle hosting-activiteiten van hun dochter XS4ALL per 1 oktober 2021 beëindigd zullen worden. XS4ALL is in Nederland bekend als de eerste provider die in 1993 startte met het publiekelijk internet en was daarmee de eerste officiële ISP van Nederland. 

XS4ALL vraagt aan al haar klanten om hun domeinnamen, email én websites te verhuizen voor 1 oktober 2021, aangezien ze daarna de stekker eruit zullen trekken en alles offline zal raken. Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat het verhuizen een lastige klus kan zijn en dit niet altijd door iedereen zelf uitgevoerd kan worden.

Gratis verhuisservice XS4ALL

De Vimexx verhuisservice ontzorgt jou graag en verhuist voor 1 oktober 2021 al jouw domeinnamen, websites en émail over naar ons state of the art platform waarbij enkel gekozen is voor de snelste hardware in combinatie met de nieuwste technieken. Uiteraard zoals Vimexx bekend staat bieden we dit aan voor de scherpste prijs in Nederland en Belgie.

XS4ALL welkom kortingsactie

Om jou als nieuwe klant van XS4ALL kennis te laten maken met Vimexx, hebben wij een kortingsactie opgezet via een unieke kortingscode. Hiermee krijg jij ons Webhosting Plus pakket de eerste 6 maanden gratis, om zodoende alle ins en outs van het pakket kosteloos te kunnen ervaren.

Ook verhuizen wij voor de komende periode gratis jouw .NL domeinnamen naar Vimexx toe. Je doet dit door op de domeinnaam verhuizen pagina de domeinnaam gevolgd door een komma met de token in te voeren. Zodoende word de gratis verhuizing geactiveerd en kun je deze spoedig afronden. Meer informatie hierover vind je op: https://www.vimexx.nl/news/gratis-je-nl-domeinnaam-verhuizen

Kortingscode XS4ALL plus pakket

De Webhosting plus kortingscode: xs4all-6-plus

Deze code kun je activeren op https://www.vimexx.nl/cart/add/coupon waarna de korting direct verrekend zal worden in jouw winkelwagen.

Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben? We zijn er graag voor je via meerdere support kanalen op onze help pagina

- 5 van 5 sterren -